11.04.2007

Pičujeme na Robošov...

Týmto nechcem uraziť žiadneho manuálne pracujúceho človeka (sám jedným som), ale čo je veľa...

Tento a minulý (a predminulý) týždeň nám na kolejnom (pre slovákov intrákovom) pokoji robili nové stupačky (pre tých menej skúsených to sú tie rúrky cez ktoré vám priteká do umyvadla, sprchy a hajzla voda). Fajn koncepcia, táto stará pojebaná budoba renováciu potrebuje. Ale, mierne povedané, realizácia stojí za veľkú PIČU! Vysvetlím postup.

1. Varovanie
V piatok okolo obeda sa na kuchynskej linke objaví papier s príjemnou správou, že nasledujúci týždeň nepotečie voda.

2. Jebeme do steny
V pondelok ráno sa človeku do predsienky a do kuchyne najebú traja roboši. V krutú rannú (pre niekoho ešte nočnú, záleží od množstva skonzumovaného alkoholu), začne výjeb steny. Kladivá, brúska a zbíjačka v dokonalej harmónii rozmrdávajúcej mozog v tvojej hlave zaživa. Povieš si...šak je to len ich práca, nejak to vydržím.

3. PADLA!!!
V momente keď nastane určitá hodina, hukot skončí. Padla. Mám v piči. Divím sa, že si tam chlapci nezabudli svoje vyjebané vŕtačky. Stena rozmrdaná po celom záchode, kuchyni, predsienke, chodbe... Ale máme v piči, šak padla, jebeme na to ideme domov šak čo. Poviem vám, urobili by niečo také v mojom byte tak ich druhý deň čakám so spičenou brokovnicou a párom pittbulov.

4. Pomaly ďalej zájdeš.
Aby sme vysvetlili ďalší postup. Po rozjebaní steny sa okamžite zmenia robotnícke smeny na denné intervaly. Prvý deň príde jedna partia a vyreže staré rúry. Druhý deň príde druhá partia a najebe nové rúry. Tretí deň príde tretia partia a obalí rúry izoláciou (mirelon...práca približne na 5min/poschodie, ktorú by zvládol aj cvičený motýľ). Štvrtý deň príde jeden človek a skontroluje to. Piaty deň príde chuj s klincami a pribije naspäť najväčšie popadané kusy steny. Šiesty deň sa objavia dvaja kokotkovia a zajebú dve maličké diery. Siedmy deň niekto príde zmerať to čo tí pred ním posrali. ôsmy deň prídu jebáci a naserú na stenu sadrokartón. Deviaty deň...to príde zase nejaký jebko skontrolovať. Desiaty deň. Príde chlapík a zajebe sadrou diery po klincoch v sadrokartóne (robota asi 20-25 sekúnd). Jedenásty deň to príde niekto čo? Hádajte? Skontrolovať no jasne. No a ako to skončí? Kokot vie, ja nie. Stále to ešte nedotiahli do úspešného (v našom prípade akéhokoľvek) konca.

A čo z toho vyplýva?
Musia sa fasa naháňať pojebané pracovné hodiny, keď sa jedna skurvená práca, ktorú by tlupa pubertiakov zvládla za pol dňa robí dva vyjebané a nepredstaviteľné týždne.
Good job pri výbere firmy na rekonštrukciu KaM.

1 comment:

Anonymous said...

Otazka: Jak poznam , ze ti picusi jeste neskoncili?

Odpoved: Vecer umyju podlahu v nadeji, ze uz je po vsem. Druhy den prijdu a uz od vytahu vidim bile slapoty. Chytnu za kliku a ruka je najednou bila...a podivam se?

Chuj sel len na kontrolu ci su klidne dobre prijebane. PALTE DO PICE!


P.S. na to, ze buraju kazde den od 7 do 7.30 a pak maji fpici dve hodiny padla...ach jaj:(