11.04.2007

Pičujeme na politiku

Krátky príspevok vzťahujúci sa skôr na staršie politické udalosti.

Človek za svoj dlhý pojebaný život zažije veľa. Od malička mu vštepujú morálne normy a predpokladá sa, že sa nimi bude aspoň sčasti riadiť. Ale ako vidím, morálka v tomto skurvenom svete nič neznamená.
Najnovšou módou je, že sa politik vyjebe na svoju životnú partnerku a odoberie sa do postele k novej, dobre jebajúcej kurve. "Mladá kurva dobre jebe" by mohlo byť motto tohoto procesu. A ako to urobíme tak, aby z toho nebol spičený škandál? No verejne? Ako inak? Proste to všetkým povieme a väčšine obyvateľstva aj tak nedôjde že si z nich vlastne robíme piču a prehlasujeme tým že ich máme absolútne u kokota. Človek by povedal, že takýto chujko v politike skončí.

Opak je pravdou. Publicita stúpa, preferencie idú hore, život ide kurva ďalej. Proste si niekto vymení starú mrdnu za novú a každý má v piči. Na začiatku som si myslel že je to pre to, že sa ešte ľudia nespamätali z toho šoku že to naši (ich, vaši, jeho , jej ) politici robia tak verejne. Ale ako čas plynie, z hrôzou si uvedomujem že to tak nieje. Politici si proste vycvičili ľudí tak, že už sa ani nesnažia lebo vedia že to nemá cenu. Pár skurvených bulvárov uverejní niekoľko pikantných článkov a inak má každý v piči. Jaždý na to jebe. Všetkým je to kurva jedno. A mne? Mne z toho už tiež zdatne zajebáva...v takých chvíľach sa radšej vydám na cestu za duchmi mojich predkov a ďakujem našim Holandským kolegom že mi dodávajú taký "good shit".

A nezabudnite!
Mladá kurva dobre jebe...

2 comments:

Anonymous said...

No, zaujimave ... ale budme trosku OT. Pod vyskusat do Amsterdamu nieco, co neexportuju, co si nechaju len pre seba ;-)
Uz nemas vela casu, som tu len do konca januara.

Anonymous said...

a co tak napisat do blogu...Picujeme na zavistlive kurvy...? :-)